Tot a punt per al Carnestoltes

Societat

Aquest divendres arribarà al Pont de Vilomara la reina Carnestoltes per celebrar un dels caps de setmana més moguts de l’any.

Divendres 9 a partir de les 4:30 de la tarda començarà a l’escola Pompeu Fabra una cercavila que servirà per a donar la benvinguda a la reina Carnestoltes acompanyada dels infants del poble fins al Centre Cívic. Un cop allà, es podrà gaudir de l’espectacle d’animació “Visca la Festa” a càrrec d'”Ai Carai” i d’una xocolatada.

Dissabte 10 a partir de les 5 de la tarda, la tradicional Gran Rua de Carnestoltes sortirà des de l’escola Pompeu Fabra. En aquesta ocasió, la batucada “Percúnium” s’encarregarà d’animar la cercavila fins al Centre Cívic, on es farà el final de la festa.

Per finalitzar la tota la gresca i donar pas a la Quaresma, el dimecres 14 de febrer a les 7 de la tarda es celebrarà l’Enterrament de la Sardina. Un cop finalitzada la rua amenitzada pel Grup d’Infància i Joventut, es podran degustar sardines de manera gratuïta (cal recollir tiquet a l’Ajuntament fins el dia 12 de febrer). Des de l’ajuntament, volen convidar a tots els participants a assistir-hi amb roba negra i amb espelmes.

La sardina, protagonista d’aquest acte tradicional, es realitzarà al Casal de la infància “El Molí” en format de taller familiar.