Pol Guillén i Laia Andreu s’imposen a la XIII Cursa Atlètica Memorial Alcalde Evaristo

Esports

Aquest matí s’ha celebrat pels carrers del Pont de Vilomara la XIII edició de la cursa atlètica Memorial Alcalde Evaristo on han participat més de 300 persones. L’activitat ha començat ben d’hora a la Sala Polivalent, on des de les 9:30 del matí els participants podien recollir els seus dorsals i obsequis per participar. A les 10 del matí ha començat la primera de les dues curses infantils, on els prebenjamins i benjamins han hagut de fer un recorregut de 500 metres. Un quart d’hora més tard, ha iniciat la segona cursa, on alevins i cadets han completat un circuit de 1500 metres.

Ja a les 11 del matí, s’ha donat el tret de sortida a la cursa de 10 km. En aquesta edició la victòria ha estat per a Pol Guillén de l’Avinent Manresa, que tornava a la cursa que ja havia guanyat en edicions anteriors després de tres anys on no ha pogut córrer per lesió, a la categoria masculina amb un temps de 33:04 minuts, seguit de Xavi Tomasa del C.M. Sigueme, campió de la cursa del 2017, i de Marc Valdés del JAB Berga.

A la femenina, la victòria ha estat per a Laia Andreu de de l’Atlètic Granollers, que ha ocupat per segon any consecutiu l’esglaó més alt del podi, que només ha necessitat 37:23 minuts per finalitzar el recorregut. La segona plaça ha estat per a Anna Rovira i la tercera per a Esther Cruz del Duscholux.

En l’àmbit local, Isaac Puig, amb un temps de 36:25 minuts, i Cristina López, amb 48:21 minuts, han estat els vilomarencs més ràpids.

Abans de l’entrega de premis l’alcalde Cecilio Rodríguez ha fet entrega d’un ram de flors a la vídua de l’alcalde Evaristo de la Torre, i tot seguit, ha volgut recordar que aquesta és la seva última cursa com a alcalde i ha volgut donar les gràcies als regidors Francesc Closes i Enric Campàs, regidors d’esport del poble en els últims 11 anys, a tots els treballadors de l’Ajuntament i la Sala Polivalent, als patrocinadors i a tots els corredors.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, Enric Campàs, regidor d’esports, ha volgut valorar de manera positiva haver estat capaços d’aconseguir més de 300 participants tenint en compte que avui es celebraven 11 curses més a tot el territori català. També ha comentat que s’estudiarà la possibilitat d’introduir petits canvis de cara a l’any que ve.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *