Pol Guillén i Anna Rovira s’imposen a la XIV Memorial Alcalde Evaristo

Esports

Pol Guilén, amb un temps de 33:13 minuts, i Anna Rovira, 39:33 minuts, han estat els corredors més ràpids en finalitzar els 10km de la cursa d’aquesta edició que ha comptat amb 264 participants, entre els quals hi podiem trobar a Pau Capell, guanyador de l’edició del 2019 de l’Ultra-Trail del Montblanc, que ha finalitzat la cursa en 4a posició.

Aquest any, la gran novetat ha estat la inclusió també d’una cursa de 5km en la que Jota Serrano, 18:18 minuts, i Ingrid Alzina, 22:38, han estat els més ràpids dels 34 participants.

A nivell local, Issac Puig ha tornat a ser el vilomarenc més ràpid en completar el recorregut, finalitzant el recorregut en un temps de 36:10 minuts que li ha valgut per a finalitzar en la 8a posició. La vilomarenca més ràpida va ser Piral Marquez, que amb un temps de 54:39 minuts va finalitzar en la 25a posició de la classificació femenina.

Durant aquesta edició el vent no ha parat de causar problemes, especialment a la zona de la meta, on ha tombat valles i ha arrancat la catifa que hi havia per rebre el corredors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *