Ple al Centre Cívic a la presentació d’Estefania Torrente com a cap de llista d’ERC

Política

Ahir al migdia el grup municipal d’Esquerra Republicana va presentar a Estefania Torrente com a cap de llista del partit per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

L’acte va iniciar amb una introducció per part d’Adrià Santamaria, l’exregidor que ha compartit amb Estefania Torrente aquests quatre anys a l’oposició. Tot seguit, va prendre la paraula Eloi Hernàndez, alcalde de Fonollosa, que va comparar la seva trajectòria política amb què podria acabar tenint Torrente i va comentar que al Pont de Vilomara ja tocava un canvi de govern després de 40 anys d’alcaldia del PSC.

A continuació, Carolina Telechea, diputada al Congrés a Madrid, va parlar sobre com s’havien conegut ella i Torrente a més de donar diverses raons de per què els vilomarencs i rocafortins haurien de confiar en ella.

L’últim dels convidats en participar en l’acte va ser Sergi Sabrià, president i portaveu del grup d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya. Sabrià va explicar el projecte d’ERC en l’àmbit català per a les eleccions municipals vinents.

Un cop finalitzades les intervencions dels convidats, es va procedir a la lectura de dues cartes escrites per Carme Forcadell i Oriol Junqueras i la projecció d’un vídeo amb imatges de Torrente participant en diferents activitats i actes del municipi. A les dues cartes Forcadell i Junqueres parlen de com els ha ajudat en aquests moments tat difícils en què es troben i de com creuen que pot ajudar al Pont de Vilomara i a Rocafort.

L’acte ha finalitat amb el discurs de la candidata, on ha començat parlant sobre la seva relació amb el poble. També ha explicat alguns dels projectes que han aconseguit que es duguessin a terme i quins plans de futur té de cara al municipi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *