L’ajuntament rep al Juvenil A del CF Vilomara per el seu campionat de lliga

Esports

Aquest vespre Enric Campàs s’ha estrenat com a alcalde en el seu primer acte oficial rebent al Juvenil A del CF Vilomara que s’ha proclamat campió de lliga del grup 21 de Segona Catalana després d’una temporada espectacular, on només han perdut un sol partit, i aconseguint l’ascens a Primera Catalana.

EL primer en prendre la paraula va ser el capità de l’equip, Isaac Morillo, que va voler donar les gracies per la seva feina al cos tècnic i als companys d’equip. També va comentar que ja des de la pretemporada es van fixar com a objectiu ser campions de lliga.

Tot seguit, l’entrenador Jesús Bustos, va voler agrair a tothom per la feina ben feta al llarg de la temporada i per el suport que havien rebut tant del poble com dels pares i familiars dels jugadors. Va parlar també de com el dia de la celebració havia estat un dels dies més importants de la seva vida.

El president del club Javier Lopez va aprofitar per recordar que en els dos anys que porta la seva junta al capdavant del club, cada han aconseguit que un equip pugi de categoria. La temporada passada l’Infantil i aquesta el Juvenil.

Miguel Gómez, el nou regidor d’esports, ha felicitat als integrants de la plantilla i ha remarcat que l’ajuntament continuarà donant suport total als equips del poble. També ha donat la seva opinió comentant que havien aconseguit crear una petita família i no un equip, i que si continuen treballant units i amb sacrifici seran capaços d’aconseguir tots els objectius que es marquin.

Per finalitzar l’acte, ha pres la paraula l’alcalde Enric Campàs, que ha felicitat l’equip per la gran temporada realitzada per a obtenir el títol de lliga destacant-ne sobretot les brutals estadístiques que han aconseguit. També ha parlat de la importància del talent, però sobretot de l’esforç que fa falta per tal de que aquest talent brilli. Alhora, ha recordat que l’ultima vegada que un equip Juvenil del CF Vilomara havia jugat a  Primera Catalana ell n’havia estat l’entrenador.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega d’una placa commemorativa al CF Vilomara de part de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *