L’Ajuntament posa en marxa la campanya “El carrer és de tothom”

Societat

Amb l’objectiu de conscienciar als veïns i veïnes sobre aspectes com la importància del reciclatge, el respecte per l’entorn i evitar, entre d’altres, les conductes incíviques amb les que ens trobem dia a dia als nostres carrers i espais públics, l’Ajuntament ha decitit posar en marxa la campanya “El carrer és de tothom”

Aquesta campanya tractarà cada mes una diferent a través de cartells, díptics i aquells suports que es creguin necessaris, a més d’altres accions relacionades amb aquestes.

Actualment, l’incivisme és una de les causes que genera més despesa en el pressupost municipal, i evitant aquestes actituds, es podrien destinar aquests recursos a realitzar noves inversions, serveis… a més de poder gaudir encara més dels espais públics del municipi.

La raó per la que s’ha escollit aquesta imatge que té com a significat el fet que entre tots, amb civisme, es pot aconseguir un municipi més net. Amb aquest motiu la gent rodejant l’escut del poble. A l’escut s’han substituït els tres rocs de l’original per tres cors en representació de l’amor cap al poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *