Ja es coneixen les activitats del XIV Cap de Setmana de la Joventut

Societat

Del 14 al 16 de setembre es celebrarà el XIV Cap de Setmana de la Joventut, que en aquesta ocasió comptarà amb una diversitat d’actes per a cobrir tots els gustos.

Les activitats començaran divendres 14 a la nit rient amb la Malgymcana, una sèrie de proves per a grups de joves que permetrà gaudir a la fresca de la fortalesa i la resistència del jovent del poble. Aquest any, comptarà amb una part similar als programes de televisió Wipeout i Humor Amarillo. Els equips hauran d’estar formats com a mínim per 5 persones i els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Dissabte 15 és temps de disbauxa amb el Corre-Tasques, que començarà a les 7 de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament i que aquest any comptarà amb l’animació de la Batucada Brincadeira. A les 11 de la nit, començarà el ball per a joves al Casal de la Infància amb la música de DJ Rob Sim i Shorttys.

Diumenge 16, hi haurà l’exhibició d’skates i scooters al remodelat park d’skates del Parc de la Pau, en què també hi haurà un DJ per amenitzar l’activitat. I a partir de les 9 de la nit a la piscina municipal, un concert amb El Quinto Carajillo servirà per cloure el XIV Cap de Setmana de la Joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *