Ja es coneixen els actes per a celebrar el Dia de la Dona Treballadora

Societat

Amb motiu del Dia de la Dona Treballadora del proper dia 8 de març s’han preparat diverses activitats al municipi. Des del passat dia 3 de març i fins al dia 31 es pot visitar a la biblioteca municipal l’exposició de pintura “En femení” on es poden observar les obres de diferents artistes locals.

El dimecres dia 7 a les 6:30 de la tarda al Casal de la Infància es farà un taller encarat als més petits per a debatre i reflexionar sobre els rols de gènere.

El dijous 8 de març a les 3 de la tarda hi ha la xerrada “Sigues tu, projecta la teva millor imatge” per a ajudar a conèixer-nos millor i fer destacar les nostres virtuts, i a les 7 de la tarda a la Plaça Major hi haurà la lectura del manifest i una concentració per a reivindicar els drets de les dones.

El dimecres 14 de març a les 3 de la tarda es realitzarà el taller “Visca les bruixes” on a partir de diversos formats es parlarà sobre qui van ser les bruixes i a que es devia la seva persecució. Al finalitzar el taller es farà un mural col·lectiu.

El divendres 16 de març les 10 de la nit al Centre Cívic “Evaristo de la Torre” hi haurà el III Sopar de Dones del Pont de Vilomara i Rocafort. Cal recollir el tiquet a l’Ajuntament, i al finalitzar el sopar hi haurà una actuació d’Aquell Parell d’Autoput.

Ja al mes d’abril, es farà la sortida del Dia de la Dona, però d’aquesta no se’n coneix la data exacta encara.