Investit Enric Campàs com a nou alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort

Política

Aquest migdia s’ha celebrat a l’Ajuntament el ple d’investidura de l’11a legislatura que ha servit per a investir a Enric Campàs com a quart alcalde del Pont de Vilomara des de la restitució de la democràcia.

En aquesta ocasió, la mesa d’edat ha estat formada per Gemma Vila i Estefania Torrente com a regidors de més edat i més jove. Abans de poder votar l’elecció de l’alcalde els regidors han hagut de prometre el càrrec. Els quatre caps de llista s’han presentat a l’elecció, que ha finalitzat amb el resultat de 5 vots a favor d’Enric Campàs (PSC), 4 per a Estefania Torrente (ERC), 1 per a Carlos Lanza (Ciudadanos) i 1 per a Jaume Parcerisa (GIPVR). Com que no hi ha majoria per a cap dels candidats, l’elegit ha estat Enric Campàs a l’haver estat el candidat més votat a les eleccions municipals. Tot seguit ha rebut la vara d’alcalde i el medalló de Gemma Vila.

Un cop duta a terme la investidura, els diferents portaveus dels partits han pres la paraula. Jaume Parcerisa ha parlat de què esperà una legislatura diferent de les anteriors, ja que en aquesta ocasió farà falta dur a terme pactes per a poder tirar endavant els diferents projectes i que el seu objectiu és treballar per al poble.

Carlos Lanza ha comentat que espera que aquests pròxims quatre anys siguin de profit i que treballarà per a la igualtat de tothom en el municipi.

Per la seva banda, Estefania Torrente ha començat recordant tot el que ha dut a terme el grup municipal d’ERC durant l’anterior legislatura i agraint als que ja no continuaran a l’ajuntament la seva tasca. També ha volgut recordar que aquests han estat els millors resultats d’ERC en unes eleccions municipals al Pont de Vilomara i Rocafort. Sobre la nova legislatura que comença Torrente ha parlat de què des d’ERC treballaran per a millorar i fer créixer el municipi, que aquesta legislatura és una gran oportunitat per a obtenir acords amplis, ja que estaran sempre oberts al diàleg.

Enric Campàs ha començat dient que és un gran orgull per a ell poder ser l’alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, i tot seguit ha volgut felicitar i donar la benvinguda als nous regidors. També ha volgut fer agraïments varis a tots els que han fet possible que avui s’hagi convertit en alcalde. Campàs ha volgut fer una crida a mantenir el seny durant els pròxims quatre anys i que des del seu equip estan oberts al diàleg i a arribar a acords amb les diferents forces polítiques. Per a acabar, ha comentat que qui vulgui parlar amb ell amb l’objectiu de millorar el municipi sempre se’l podrà trobar a l’ajuntament tant a ell com al seu equip de govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *