Finalitza una nova edició del Cap de Setmana de la Infància

Societat

Des del dimecres 20 de novembre i fins ahir s’han dut a terme diverses activitats enfocades de cara als més petits del municipi.

Dimecres a la tarda hi va haver el concurs de pintura al Casal d’Infància El Molí. Divendres un cop finalitzada l’escola, al Casal Ledez hi va haver un berenar per a tots els infants que va comptar també amb l’animació dels Super Tumàcats.

Dissabte va ser el dia amb més activitats, començant amb l’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal a càrrec de la Companyia Homenots. Ja a la tarda, hi va haver la cercavila amb els gegants des de la Plaça de l’Ajuntament fins al Centre Cívic, on es va dur a terme la presentació del Consell d’Infants d’aquest curs i la benvinguda als 22 nadons que han nascut en el que portem de 2019. Un cop finalitzat, es va poder probar diversos jocs i activitats al mateix Centre Cívic.

Diumenge al matí hi va haver la Pedalada en família per diferents indrets del municipi, i a la tarda els nens que ho van voler, van poder anar a l’Skate Park a patinar i aprendre dels expert que van voler participar a l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *