Finalitza una nova edició de la Festa del Contribuent

Societat

Durant aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pont de Vilomara una nova edició de la Festa del Contribuent. L’activitat va començar divendres amb el concert de “El Club de las Muñecas” i de “Cadena de Favores” al Centre Cívic i amb el ball de Dj. Delay al Casal.

Dissabte hi va haver el torneig de petanca al matí. Al migdia hi va haver la 5a Trobada de Penyes al Poliesportiu, amb un concurs de paelles que van acabar guanyant les “Chochos Pochos” després de fer un desempat amb “La Peña del Local”. Ja a la tarda, es va poder gaudir de l’orquestra Costa Brava primer amb la ballada de sardanes a la Plaça Major i tot seguit amb el concert al Centre Cívic. Un cop finalitzat el concert, va iniciar la cercavila amb les pubilles dames i hereus pels carrers del poble fins al Centre Cívic, on Elisabet Peinado, Mario Escribano i Iris Gómez van ser escollits com a Dama, Hereu i Pubilla del Pont de Vilomara. Durant l’acte, es va poder gaudir de l’actuació de l’esbart Dansaire Vilomarenc. El dia va acabar amb el ball del Contribuent a càrrec de l’orquestra Costa Brava.

Diumenge al matí els més valents van poder participar un any més al Encierro Pamplonica corrent al davant dels toros pels carrers del poble. A la tarda, hi va haver la cercavila de l’arribada del recaptador amb l’animació de la “Batucada Shango” fins al Centre Cívic, on es va fer el sorteig del contribuent per veure quins veïns quedarien exempts aquest any de taxes i del pernil entre les penyes participants en la trobada. En aquesta ocasió, el pernil va ser per al Grup d’Infància i Joventut, ja que no hi havia present a l’acte cap membre de “La Peña del Local” a l’acte.

La Festa va finalitzar dilluns, amb la visita de les Nòmades pels carrers del Pont de Vilomara acompanyats dels infants del poble, i tot seguit, es va fer la projecció de la pel·lícula Hotel Transsilvània 3 al Casal. L’acte que va servir com a cloenda per a la festa va ser el Berenar Ball per a jubilats al Centre Cívic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *