Exit de participació al XIV Cap de Setmana de la Joventut

Societat

Entre els dies 14 i 16 de setembre s’ha celebrat una nova edició del Cap de setmana de la Joventut. L’activitat ha començat amb la Malgymcana, on diferents equips han competit en vuit proves diferents per veure qui guanyava un pernil. En aquesta ocasió, els guanyadors han estat els “Embut”, després de superar algunes proves similars als programes de televisió “Humor Amarillo” i “Wipeout” i que estaven distribuïdes en diferents punts del poble.

El dissabte ha estat el dia del Corretasques, que aquest any ha parat a set bars diferents. En aquesta ocasió, la batucada Brincadeira ha estat l’encarregada d’animar el recorregut pels carrers del poble. Com en edicions anteriors, no ha estat exempta de problemes, ja que un cop finalitzada, un grup de joves va decidir bloquejar el carrer Sant Jeroni a l’alçada del gimnàs de la Sala Polivalent col·locant dos contenidors d’escombraries al mig de la calçada. Tot seguit, va iniciar al Casal de la infància el ball amb la música del DJ Rob Sim i Shorttys.

La festa va acabar diumenge amb una exhibició d’skates i patinets al nou Skatepark i un concert de “El Quinto Carajillo” a la piscina municipal que va acabar passat per aigua per culpa de la pluja.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *