ERC presenta el seu programa electoral al Pont de Vilomara

Política

Ahir al migdia a la Casa de la Cultura ERC va presentar el seu programa electoral per a les eleccions d’aquest dijous 21. Cristina Segura, presidenta del grup municipal d’ERC, va començar l’acte amb un record cap als ex-consellers empresonats i a Jordi Sànchez. El primer en parlar va ser Dionis Guiteres, vicepresident de la Diputació de Barcelona i alcalde de Moià, que va començar recordant tot el que s’havia fet aquesta legislatura des de la Generalitat i criticant l’aplicació de l’article 155, recalcant especialment que li havia dolgut molt que el PSC hi hagués donat suport tenint en compte el que havia significat anys enrere el partit. Guiteres també va carregar contra Ciutadans dient que és un partit que el seu únic objectiu és acabar amb l’escola catalana i va recordar que en els seus 86 anys d’història encara no hi ha hagut cap cas de corrupció al partit.

 

Tot seguit, va intervenir Adriana Delgado, diputada al Parlament i primera candidata del Bages a la llista del 21-D, va comentar que el Pont de Vilomara no era un poble feixista, ja que el passat 1 d’Octubre va demostrar que era un poble demòcrata al poder votar amb tota normalitat, ja que molta gent creia que seria impossible de votar. També va parlar de com no hi havia separació de poders a l’estat espanyol i va carregar contra el PSC, a qui va acusar d’haver perdut les sigles de Socialisme i Catalunya.

L’acte va acabar amb un torn de preguntes, on Guiteres va comentar que, tot i no haver estat aprovats per el govern central, en aquestes eleccions hi haurà observadors internacionals i que ERC tindrà apoderats a totes les meses de Catalunya per tal de poder fer un recompte alternatiu des de Barcelona i assegurar que no es manipulin els resultats electorals.