ERC presenta alguns dels seus projectes de cara a les eleccions municipals

Política

Aquest matí l’agrupació local d’Esquerra Republicana ha dut a terme al Casal de la Infància una Xerrada on ha participat la senadora Mirella Cortés. Durant l’acte, Estefania Torrente ha explicat alguns dels projectes que volen dur a terme al municipi en cas de guanyar les eleccions municipals del proper 26 de maig. També han presentat l’eslogan per a la campanya “De tots per a tothom”, on inclouran propostes per a totes les edats.

Les propostes han estat les següents: la insonorització del Centre Cívic de Rocafort i la creació d’una zona d’esbarjo al costat d’aquest, fer millores al carrer 4 de la urbanització Marquet, la creació d’una zona de picnic a River Park, la creació d’una escola de música, més activitats per als joves, la reobertura de Ràdio Vilomara, un estudi per a habilitar una residencia d’avis i una revisió d’impostos.

També s’ha parlat de voler escoltar l’opinió dels veïns a partir de consultes i pressupostos participatius, la igualtat d’oportunitats per a accedir a les ajudes i la implantació d’una fiscalitat progressiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *