El PSC guanya al Pont de Vilomara

Política

Amb 598 vots el PSC ha estat el partit més votat en aquestes eleccions generals. El segueixen ERC amb 506, En Comú Podem amb 322, Ciutadans amb 308, VOX amb 166, Junts X Catalunya amb 142, el PP amb 62, el PACMA amb 38, Front Republicà amb 31 i el PCTC amb 1. També hi han hagut 19 vots en blanc i 13 nuls.

Enric Campàs del PSC ha comentat que estaven molt contents amb els resultats ja que feien molts anys que no guanyaven unes eleccions que no fossin municipals; d’altra banda, també creu que aquests resultats no influiran en res a les eleccions municipals del proper 26 de maig, ja que són unes eleccions totalment diferents.

D’Esquerra Republicana, Estefania Torrente ha destacat que no s’esperaven gens aquest resultat, ja que mai havien aconseguit ser segons en unes eleccions espanyoles al Pont de Vilomara, i alhora ha estat també les eleccions on han tret més vots. De cara a les municipals esperen mantenir aquests resultats i pujar en nombre de vots.

Jaume Parcerisa, d’En Comú Podem, ha parlat d’uns resultats molt igualats, però tot i així en fa una valoració positiva i espera uns resultats semblant a les municipals.

Carlos Lanza, de Ciutadans, creu que han obtingut els resultats que esperaven i creu que els hi dona una projecció de 3-4 regidors de cara a les eleccions municipals, on el partit participara per primera vegada al municipi.

De Junts X Catalunya, Jordi de la Fuente té la sensació de que ha hagut un canvi de vots entre el bloc espanyolista, tot i que es mantenen els resultats. Sobre les municipals creu que els resultats seran molt diferents i que no tindran res a veure amb els d’aquestes eleccions generals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *