El Pont de Vilomara torna a omplir-se de gegants

Cultura

Aquesta tarda s’ha celebrat la XXVIII edició de la Trobada Gegantera del Pont de Vilomara. En aquesta ocasió les setze colles que han visitat el nostre poble han estat les de Cardona, Collbató, Lliça de Vall, La Granada, La Sagrera, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Olesa de Montserrat, Ripoll, Ripollet, Rellinars, Ribes de Freser, Sant Feliu de Guíxols, Sant Julià de Lòria i Taradell.

L’acte ha començat a les 5 de la tarda davant de l’escola Pompeu Fabra on s’ha fet la plantada dels gegants. Ja a les 6:15 de la tarda ha començat la cercavila per els carrers del Pont de Vilomara fins a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament on s’ha fet la ballada final. Els Geganters del Grup d’Infància i Joventut del Pont de Vilomara han llegit un text en record de José Lara i han fet l’entrega d’un regal als familiars.

L’alcalde Cecilio Rodríguez ha aprofitat per a recordar que ens els últims anys semblava que hi havia una competició entre la colla gegantera i la UEFA pel fet de que coincidien la Trobada Gegantera amb la Final de la Champions, i que aquest any estava content de que havien aconseguit de que la UEFA canvies la data de la final per a que no coincidís amb l’acte.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank