El Pont de Vilomara rep a la seva Campiona

Esports

Aquest vespre Melania Sorroche ha estat rebuda a l’Ajuntament del Pont de Vilomara per a homenatjar-la per el títol de Campiona d’Europa de Boxa que va aconseguir el passat divendres. L’acte ha estat dirigit per l’alcalde Cecilio Rodríguez i per el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports Enric Campàs.

Campàs va començar l’acte destacant tot l’esforç i les dificultats que ha tingut Sorroche per a aconseguir el títol, recordant el fatídic fet del desembre passat quan el títol li va ser retirat deu minuts desprès d’aconseguir-lo per culpa d’un error de recompte d’un dels jutges. Cecilio Rodríguez va voler destacar el fet de que el poble està orgullós de la seva campiona i recalcar que compta amb tot el suport dels vilomarencs, no només ara que es Campiona d’Europa sinó des de ja fa anys. Durant tot l’acte el cinturo va estar col·locat damunt de la taula per a que tothom el pogués veure.

Un cop finalitzats els parlaments, l’alcalde va fer entrega d’un ram de flors a Sorroche i li va presentar el llibre d’honor del poble per tal de que hi signés i hi deixés el seu missatge: «Per a mi, és un honor ser del Pont. En cada derrota i en cada victòria, sóc del Pont. La Chony», que va llegir abans d’afegir-hi «Campiona d’Europa».  «Quan ets fora, el primer que penses és d’on ets». va comentar, emocionada i amb els ulls plorosos mentre recordava que quan va perdre combats «a Anglaterra i a Veneçuela vaig pensar que era del Pont».

Un cop finalitzat l’acte, “La Chony” va fer-se fotografies amb l’equip de govern de l’ajuntament i amb tots els seus fans que hi havien assistit per a homenatjar a la seva idol.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank