El Casal s’omple a l’acte d’homentage a Juan Antonio Ledesma Baena “Ledez”

Societat

Aquest migdia s’ha dut a terme l’acte per renombrar el Casal de la Mainada com a Casal Ledez en un acte d’homenatge i record al vilomarenc Juan Antonio Ledesma Baena, conegut artísticament com a “Ledez”, que el passat de febrer ens va deixar de manera sobtada.

Era un jove del poble que no només gaudia de la música i la informàtica sinó que ajudava als altres a poder fer-ho també. I una gran prova d’això ha estat la seva col·laboració amb el poble i les seves festes organitzant actes lúdics i musicals durant diferents èpoques de l’any per facilitar en molts casos que el jovent no hagués de marxar del nostre poble.

A l’acte, els familiars han descobert una placa a l’entrada del casal amb la nova denominació de l’espai. Tot seguit, a l’interior l’alcalde Cecilio Rodríguez s’ha dirigit als assistents recordant la figura volent-ne destacar un fet desconegt per a molts del vilomarencs quan la seva estima al poble i la seva gent va fer que ell s’impliqués en la taula de diàleg que va haver-hi el desembre del 2017 per mediar en el conflicte polític i social que vivia el poble en aquell moment. Sent-ne un dels impulsors d’aquest diàleg en representació de la societat civil.

També ha pres la paraula la germana de “Ledez”, que ha destacat estar orgullosa de ser-ne la seva germana i ha recordat com era la seva relació amb els membres de la família.

Al finalitzar l’acte hi ha hagut un petit refrigeri amb música de fons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *