Constituida l’agrupació de ciutadans al Pont de Vilomara I Rocafort

Política

La constitució de l’agrupació va tenir lloc a la planta baixa de la Casa de la Cultura, a les 19:00 hores el passat divendres 25 de gener. En aquest acte, es presentava els nous membres entrants de la Junta Directiva, quedaven conformats de la següent manera. Coordinador: Emili Cócera, Secretari: Sergio Pérez, Redics: Eduardo Vázquez, Logística: Juan José Olaya i finalment enllaç municipal: Isabel Rodríguez.

A l’acte també varen participar destacats membres de l’àrea d’organització del partit a la zona de Bcn Centre com són Lluís Tejedor, Sergio Salcedo i Anna Maria Torra. També va assistir a l’acte com a convidat el diputat al Parlament de Catalunya Antonio Espinosa.

L’acte va començar amb els parlaments del nou coordinador Emili Cócera, qui va parlar sobre el projecte. A més, va agrair a tota l’agrupació el fet de ser un bloc conjunt.

Juntament amb l’agraiment a Aitor Ilzarbe De la Torre ( Anterior Coordinador del grup de treball) que cedeix el càrrec per centrar-se en la faceta política del projecte, la tasca feta en la direcció del grup de treball. Finalment, va parlar sobre que el grup de ciutadans és un grup molt heterogeni en el que hi ha una gran diversitat d’edats i perspectives en el que la gent jove tindrà molta rellevància en el projecte. Es va parlar sobre que el projecte de ciutadans al Pont de Vilomara I Rocafort més enllà de la polèmica que hi ha a Catalunya amb la política general és un projecte municipalista, on la part més important d’aquest és el programa i les persones que defensaran aquest programa, un programa amb perspectives de futur i molt social. Finalment es va dir que la irrupció de Ciutadans al poble ve a canviar el concepte polític que hi ha, ja que es considera que les majories absolutes no són bones, arribar a acords amb perspectives diferents és un enriquiment pel poble. El diàleg i els acords en aquests moments complicats són molt necessaris. Posteriorment els càrrecs d’organització van parlar sobre els satisfets que estaven amb aquest grup, ja que sempre compleixen el que se’ls demana. També es va parlar sobre que el Pont de Vilomara és un dels punts forts de Ciutadans al Bages i que lluitaran de valent per poder presentar una candidatura molt competent. Es va fer èmfasi en el fet que a les eleccions municipals de 2015 al Bages només es va presentar candidatura a Manresa, i que per les municipals de 2019 si tot va sobre l’establert, s’esperen presentar unes 5 candidatures. Ja amb l’agrupació establerta, el següent objectiu serà presentar candidat/a que s’espera que sigui aviat, i seguir treballant per conformar un programa realista, social i competitiu. A l’acte hi varen assistir uns 60 assistents, era un acte de caràcter més intern, ja que només es presentaven als membres de la junta directiva i per tant no es parlava de candidats ni de precampanya. L’acte va concloure amb un pica pica informal i sense cap mena d’incident.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *