Comencen les obres d’ampliació de la carretera a Sant Vicenç de Castellet

Societat

La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres d’amplicació d’un tram de la carretera BV-1229, que va des del Pont de Vilomara fins a Sant Vicenç de Castellet, amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat viària de la BV-1229 ampliant de la seva plataforma, dotant-la en tot el tram de carrils de 3,00 m d’amplada (més sobreample en les corbes) i vorals de 0,5 m.

La previsió de durada de les obres és de 8 mesos (de febrer a octubre del 2020) i durant aquest temps hi haurà afectacions al trànsit. El trànsit quedarà restringit a un únic vial de circulació amb pas alternatiu regulat mitjançant semàfors o, eventualment, operaris senyalistes.

Durant els primers dies es realitzaran les tasques d’implantació d’obra, amb afectacions puntuals de trànsit. Un cop finalitzades aquestes tasques, el pas alternatiu es mantindrà al llarg de tota l’obra, de finals de febrer a finals d’octubre de 2020. En els subtrams regulats per semàfors, aquests es mantindran operatius les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. No es preveuen talls de trànsit, més enllà dels propis deguts als temps d’espera dels semàfors o a operacions puntuals de la maquinària d’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *