Comença una nova edició de la Festa del Contribuent

Societat

Aquesta nit comença una nova edició de la Festa del Contribuent. A partir de les 11:30 de la nit es podrà gaudir del concert de “El Club de las Muñecas” al Centre Cívic, i del Dj. Delay al Casal.

El dissabte 9, l’activitat comença a les 9 del matí amb el torneig de petanca local. A partir de les 12 del migdia començarà la V Trobada de Penyes, que aquest any tornarà a comptar amb el concurs de paelles i el penyibingo a més dels diferents inflables al Poliesportiu. A la tarda les ja tradicionals sardanes començaran a les 4 a la Plaça Major, i a les 6 es podrà gaudir del concert al Centre Cívic, tots dos actes amb l’actuació de l’orquestra Costa Brava.

A partir de 7:30 de la tarda, torna la trobada de pubilles i hereus i l’elecció dels nous components dels pubillatge local al Centre Cívic, amb una cercavila prèvia per els carrers del poble sortint des de la Plaça de l’Ajuntament. En aquesta ocasió, hi haurà una actuació de l’Esbart Dansaire Vilomarenc durant l’acte.

I per acabar el dissabte, a les 11 de la nit començarà el ball del contribuent amb l’orquestra Costa Brava.

El diumenge 10 comença amb missa cantada a les 10:45 del matí per seguir a les 12 del migdia amb l’Encierro Pamplonica per els carrers del poble. A partir de les 5 de la tarda al Centre Cívic tindrem l’arribada del recaptador i el sorteig del contribuent. En aquesta ocasió, la cercavila per els carrers estarà amenitzada per la Batukada Shangó.

Per acabar, el dilluns 11 hi haurà l’espectacle infantil amb les nòmades a partir de les 5 de la tarda. I després, a partir de les 6:30 cinema i crispetes per als més petits al Casal. La festa acabarà amb el ball berenar de jubilats al centre cívic a partir de les 6 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *