Àngel Fabregat torna a guanyar el premi de poesia Sra. Josefina Oliveras

Cultura

Aquest migdia s’ha fet entrega al Casal de Rocafort del XXII premi de poesia Sra. Josefina Oliveras. De les 37 obres rebudes aquest any, la guanyadora ha estat la del poeta Àngel Fabregat “Amb l’ànima inquieta”. Aquesta ja ha estat la tercera vegada que Fabregat guanya el premi, tot i que aquest any ha volgut anunciar que aquesta ha estat l’última vegada que s’hi presentarà. D’altra banda, aquest any l’accèssit ha estat per a Salvador Obiols, amb el recull de poemes “L’instant nu”.

El regidor de cultura Francesc s’ha volgut acomiadar d’aquest acte recordant que aquest era el vintè i últim premi de poesia del que feia entrega, ja que no es tornarà a presentar a les pròximes eleccions municipals, i que havia estat un honor poder fer aquesta tasca.

L’alcalde Cecilio Rodríguez, també s’ha volgut acomiadar en la que ha estat la seva dotzena participació agraint a tots els membres del jurat per la seva tasca i als membres de la brigada municipal per sempre estar allà quan se’ls necessita per a preparar els actes.

També ha pres la paraula Josep Fàbrega, membre del jurat i guanyador en 5 ocasions del premi, que ha llegit un poema seu sobre Rocafort amb el que va guanyar el premi anys enrere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *